Amberth project managed the design, build and installation of this bathroom in Ashburnham Grove, London. The original family bathroom was a spacious yet un-inviting space due to the finishes, layout and overall functionality. We opted for a minimalistic style bathroom that was easy to clean and maintain. The old floor was removed and replaced Bert & May Black Pencil Cement tiles to add depth and interest to the minimalistic design.

 

 

Ample storage space has been made by rearranging and redesigning the existing boiler unit. The fitted cabinetry has been made with alpine white Egger laminate and solid oak internal drawers for a sumptuous look. The big walk-in shower with recesses and glass doors gives the illusion of more space for an airy and light feel.

 

 

Before Photos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

After Photos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Image Credit: David Giles 

Kitchen completed by: Amberth